Nieuwsbrief Juni 2016

Lieve lezers,

Dit is de eerste nieuwsbrief vanuit de nieuwe salon. Bij een nieuwe salon horen een nieuwe website, nieuwe prijzen, en nieuwe combinaties plus mooie aanbiedingen. De komende tijd zal ik jullie op de hoogte houden van alle nieuwtjes. Hieronder mijn verhaal over het pad wat ik heb bewandeld om te komen waar ik nu ben; een trotse eigenaresse van een prachtige praktijk met heel veel tevreden lieve klanten.

Toen20160602_oude salon

Na een studie van 2 jaar opende ik in 2009 vol trots mijn eigen salon. Een droom werd werkelijkheid. De zolder werd omgetoverd van opslagruimte voor koffers en kerstspullen tot een sfeervolle beautysalon met een intieme uitstraling. Wat een spannende tijd was dit en waar was ik aan begonnen. Mijn opleiding schoonheidsspecialiste werd al snel uitgebreid met pedicure, acné, mesotherapie, fruitzuurbehandelingen en permanente make up. Ik wil mijn klanten graag veelzijdigheid te bieden hebben. Vandaar mijn laatste uitbreiding permanente make up. Wat inhield dat ik weer naar school moest, investeren, examen doen maar wat ben ik blij dat ik ook voor deze aanvulling heb gekozen.

20160502_nieuwe salonNu

Inmiddels zijn we 7 hardwerkende jaren en weer een verbouwing verder.

Waarom een verbouwing?
De gelegenheid deed zich voor om de salon te vergroten. Tja, dan maar gelijk rigoureus. Keihard is er gewerkt en binnen anderhalve week kreeg mijn salon een geheel nieuwe uitstraling van sfeervol en intiem naar strak en modern. Hiervoor ben ik veel mensen dankbaar. Uiteraard de hard werkende mannen die dit in korte tijd wisten klaar te stomen maar ook dankzij jullie trouwe bezoek aan SaenBeauty heb ik dit kunnen bewerkstelligen en heb ik kunnen door ontwikkelen tot waar en wie ik nu ben.

Door deze metamorfose heb ik weer een enorme boost gekregen en ga ik met enorm veel zin en ondernemingslust de volgende 7 jaar tegemoet. Daarbij ga ik jullie vaker op de hoogte houden met nieuwtjes op het gebied van producten maar ook andere ontwikkelingen, wetenswaardigheden en heel belangrijk ‘mooie aanbiedingen’.


Ik verkoop hele leuke armbanden in de salon, kom ze bewonderen!

armbanden3 armbanden2 armbanden


Hopelijk zie ik jullie snel in mijn nieuwe salon!

Liefs, Debby

× Maak een afspraak